Георги Петров, Раднево: Ако искате проблемът ви да бъде решен, обърнете се към мен

Заповядайте в нашия предизборен щаб. Той е отворен през целия ден. Намира се в Търговски център Раднево между магазин Pepco и Булсатком на ул. Тачо Даскалов 2, информира Георги Петров.

 06.10.2023 10:57
Георги Петров, Раднево: Ако искате проблемът ви да бъде решен, обърнете се към мен

В края на първата седмица от предизборната си кампания кандидатът за кмет на община Раднево Георги Петров, Маджара призова всички хора от общината да посетят предизборния му щаб. Там по всяко време могат да се срещнат както лично с него, така и с кандидатите за общински съветници от листата на единствената МЕСТНА КОАЛИЦИЯ под номер 68 в бюлетината.

След откриването на кампанията в гр. Раднево екипът на Георги Петров проведе срещи в селата Тихомирово и Свободен, на 7 октомври е срещата в Константиновец.

Хората искат да бъдат чути, защото липсата на грижа ги обрича на мизерно съществуване. Кандидатът за кмет Георги Петров има изпълними предложения, свързани със здравна грижа, улично осветление, видеонаблюдение.  

Ако искате проблемът ви да бъде решен, обърнете се към мен, каза Маджара в отговор на многото притеснения на хората от селата. Заповядайте в нашия предизборен щаб. Той е отворен през целия ден. Намира се в Търговски център Раднево между магазин Pepco и Булсатком на ул. Тачо Даскалов 2, информира Георги Петров.

И успокоява: Не се поддавайте на слухове и спекулации! Аз обещах честна и пряма кампания. Няма да се поддам на провокации. Проблеми има, винаги ще има, но аз и моят екип гарантираме бързи и изцяло във ваша полза решения. Общината може да се управлява по-прозрачно, по-ефективно и с мисъл за бъдещето на региона.

В хода на разговора кандидатът за кмет на община Раднево Георги Петров, Маджара сподели и подкрепата си за протестите на енергетици и миньори. Самият той е бил 18 години част от тях и до болка познава ситуацията. Помагам с каквото мога, но това не искам да афиширам, заради предизборната кампания. Тя ще свърши и аз ще застана с лицето си до тях силен, мъдър и за една обща цел, допълни Маджара.

 

Очаквам вашата подкрепа с номер 68 на 29 октомври- да си върнем общината.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери кмет | Георги | Петров | Раднево | кампания | Маджара

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори