Политически партии обявиха подкрепата си за кандидата за кмет на Раднево Георги Петров - Маджара

Кандидатът за кмет, който се явява с бюлетина № 68, благодари на жителите на Раднево за подкрепата на първи тур на местните избори.

 03.11.2023 18:32
Политически партии обявиха подкрепата си за кандидата за кмет на Раднево Георги Петров - Маджара

Представители на няколко политически партии - БСП, "ПП-ДБ", БЗНС-Раднево, "Възраждане", ПП "Има такъв народ" и Сдружение "За Марица Изток" дойдоха на заключителната среща-концерт, за да обявят подкрепата си на кандидата за кмет на община Раднево Георги Петров - Маджара, който ще се яви на балотаж тази неделя.

Кандидатът за кмет благодари на жителите на община Раднево за подкрепата на първи тур на местните избори. 

"Тя за мен означава задължение и отговорност. Благодаря и на партиите, които открито заявиха своята подкрепа и днес са тук с нас. Уважаеми приятели! Вие ме познавате. Аз съм мъж на честта. Каквото съм обещал, ще го изпълня. Вратата ми ще бъде винаги отворена за вас и ще управлявам прозрачно заедно с Вас. Обръщам се към всеки един. Гласувайте. Вотът е най-силното ни оръжие. Ако искате да живеем в една подредена и богата община, излезте и гласувайте на 5 ноември с номер 68", апелира Маджара.

Танцово студио „Настроение“ – Раднево и обичаната Нелина се погрижиха за празничното настроение в Раднево и пожелаха успех на Георги Петров с бюлетина № 68.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Община | Георги | неделя | Петров | Раднево | Благодаря | Маджара

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Elena dineva 04.11.2023 00:18

.


#2 Elena 04.11.2023 00:21

????


#3 Калина 04.11.2023 09:34

Искаме промяна и кра й на шуробаджанащината


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори