Искра Михайлова от Възраждане влиза в кметската надпревара в Стара Загора

Тя ще води и листата за общински съветници на партията

 13.09.2019 09:04
Искра Михайлова от Възраждане влиза в кметската надпревара в Стара Загора

Искра Михайлова от ПП Възраждане влиза в битката за кмет на Стара Загора. Тя ще води и листата за общински съветници на партията. Искра Михайлова е председател на общинската организация.

Тя е на 36 години, семейна с едно дете. Родена е и живее  в Стара Загора. Активен гражданин, с изявена позиция и отношение към  проблемите на града. По образование е специалист “Връзки с  обществеността” и по-голяма част от професионалния си път е извървяла  като такава.

“Приемам участието си в тези избори като хвърлена ръкавица срещу статуквото. Съгражданите ни имат право на избор, а когато избираш от  един кандидат - избор няма. Ние от Възраждане искаме радикална промяна в управлението на града ни. Бюрокрацията, формализмът и  безотговорността достигнаха катастрофални размери и останаха  безнаказани дълго време. Държим в местното управление да се наблегне на прозрачността, отговорността, яснотата в решенията, на делата в  полза на обществото и бизнеса.

Ние се борим да събудим активност в интелигентните хора, да им върнем  самочувствието на граждани на един хилядолетен град. В името на това,  сме отворени към сътрудничество с опозиционни на сегашното управление  партии, сдружения и най-вече граждани, с които съзираме общи цели за  развитието на Стара Загора, коментира Искра Михайлова”.

Основни акценти в програмата на Възраждане за местните избори са прозрачно управление на администрациите, достъпна градска среда за хора с  увреждания, замърсения въздух, проблемите с паркирането, ремонтите на  ремонтите и липсата на ефективен контрол.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Възраждане | Искра Михайлова | кметска надпревара

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори