Моята единствена цел е победа!

Втората в листата на единствената местна коалиция Теменужка Сотирова начерта пътя, по който екипът на Георги Петров е готов да върви.

 26.10.2023 12:29
Моята единствена цел е победа!

Това каза пред стотиците хора, избрали да се срещнат още веднъж с кандидата за кмет на община Раднево Георги Петров, Маджара.

Заедно със 17-те кандидати за общински съветници от листа с номер 68 той закри предизборната си кампания си с надежда. През месеца за предизборни срещи Петров направи повече от 100. Срещна се с хора от града и селата и пое конкретни ангажименти. “Вие знаете, че когато обещая, винаги изпълнявам обещанията си”, каза Маджара и призова всички да гласуват. “Защото само, ако ни дадете доверие и ни изпратите в Общински съвет, можем да променим заедно общината.”

 

Втората в листата на единствената местна коалиция Теменужка Сотирова начерта пътя, по който екипът на Георги Петров е готов да върви.  “Като всяка друга община в България и община Раднево има и ще има проблеми. Но аз помня времето, десетина години назад, когато градът беше жив, хората живееха с усещане за пълноценност и перспектива. Сега община Раднево е някак спряла община, затворена, оплетена в паяжината на собствените си проблеми, някак тъжна община.

Аз категорично смятам, че всичко това е променяемо и то много бързо. Стига да има цел, воля, ясна стратегия и екип, който да работи мъдро и с грижа за хората.

Най-напред на община Раднево е необходима модерна инфраструктура – техническа, производствена и социална, която да създава благоприятна среда за живот на хората.

Как да постигнем това? С умно разпределение на бюджетните средства и с проактивни действия по отношение на европейските програми.

Тези програми дават възможност да се финансират широк спектър от дейности: от инфраструктура, през образование до изкуствен интелект. Участието по национални програми и програмите, финансирани от Европейския съюз, изисква задълбочена работа, но крайната цел – осигуряване на заетост на хората от общината – си струва усилията.

Ролята на всеки общински съвет виждам в това да работи в тясна връзка с общинската администрация така, че общината да е първо достатъчно добре информирана, а после и експертно подпомогната в усилията да подготви и реализира проекти по европейски програми.

Много бих искала община Раднево да отвори прозорецът си широко и да погледне не само към другите български градове, а да се отвори и към света. За Раднево трябва да знаят извън пределите на България!

Затова трябва да мислим за модерни решения, за модерна и с грижа за хората администрация, за зелена и красива среда за децата ни и перспектива за семействата.

Затова аз избирам Георги Петров. Това е моят кмет. Нека това бъде и вашият кмет. Той избира да служи на хората, а аз му вярвам и подкрепям заедно с всичките 17 кандидати за общински съветници от листа с номер 68.

Време е за ново време. Време е за нашите избори.”

В подкрепа на листата с номер 68 бяха фолклорни ансамбли и обичаната от всички в Раднево, родената в този град - ДесиСлава.


Купуването и продаването на гласове е престъпление

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери хората | Община | кмет | Георги | Петров | Раднево | номер | общината | програми | листата

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори