Румен Петков: Добрият избор за Раднево е Георги Петров - Маджара

Петков проведе среща с кандидата за кмет на Раднево, който ще се яви на балотажа тази неделя и обяви категорично, че "Левицата!" застава зад канидатурата на Маджара.

 02.11.2023 13:30
Румен Петков: Добрият избор за Раднево е Георги Петров - Маджара

Добрият избор за Раднево е Георги Петров - Маджара, защото има чувство на принадлежност, защото за него Раднево е кауза, заяви Румен Петков, един от лидерите на "Левицата!".

Петков проведе среща с кандидата за кмет на Раднево, който ще се яви на балотажа тази неделя и обяви категорично, че "Левицата!" застава зад кандидатурата на Маджара.

"Той е човекът, който ще поведе битката за Мините, човекът, който е показал, че принадлежността му към Раднево не подлежи на съмнение и той ще я защитава пред кмета на Стара Загора, пред областния управител, пред министъра на енергетиката", категоричен бе Петков.

"Фактът, че община Раднево не е допусната до участие в нито една европейска програма е убийствен и не заслужава коментар. Българското бъдеще, европейските инструменти е Георги Петров - Маджара, защото в Раднево ни е нужна енергия. Чувството на принадлежност, енергията и волята, готовността да се води битката за Раднево, за поминъка и духа на Раднево, тази е най-важната причина да се подкрепи Георги", категоричен бе председателят на АБВ.

Той изтъкна ангажираността на Георги Петров в енергийните форуми и протестите в защита на комплекса "Марица изток", като не скри, че оценката му в това отношение относно другия кандидат за кметския пост не е добра.

Румен Петков коментира и резултатите от изборите на първи тур в региона. "Левицата!" има трима общински съветници в местния парламент на Стара Загора, трима общински съветници в Гълъбово, шест кметове на населени места.

По думите му коалицията е показала на старозагорци, че е готова да отстоява интереса на Маришкия басейн.

"Да, той е интерес на Стара Загора, става дума за повече от 40 000 души, засегнати пряко или косвено в региона, но това е българският национален интерес, който последните три правителства предават по един изключително грозен начин. Считам, че хора като Георги са нужни тук, днес в Раднево. Радневци са умни хора, патриоти, които обичат и тачат историята си, но утрешният им ден минава през избора на № 68 на Георги Маджара, защото това е разумът, силата, характерът!", допълни Петров.

"Апелирам хората да гласуват с № 68, защото така ще гласуват за себе си. Спортът на Раднево, духът, историята, изискват енергията, която има Георги. Желая му успех!", добави още той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Георги | Раднево | хора | интерес | Няма | левицата | битката | човекът | Маджара

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори