Тихомир Тенев, ИТН: Стара Загора сте Вие, а аз съм един от Вас!

Кандидатът за кмет и водач на листата на ПП "Има такъв народ" в община Стара Загора на старта на предизборна кампания 2023 за местна власт.

 25.09.2023 12:51
Тихомир Тенев, ИТН: Стара Загора сте Вие, а аз съм един от Вас!

ПП „Има такъв народ“ обяви кандидатите си за кметове. Очаквано за всички Вие влизате в кметската надпревара. С какви теми, идеи, очаквания?

Очакванията ми в тази надпревара са всеки един от кандидатите да застане зад своите идеи и виждания не само по време на кампанията, но и след това. Важното е всеки един от нас не само да обещава, а след това да има сила, желание и възможност да изпълни обещанията. Бих искал Стара Загора  да бъде безопасен град, град удобен за придвижване, паркиране, живеене и ще работя за това, той да стане наистина такъв град! Част от приоритетите на екипа на ИТН в тази кампания за местна власт ще подредя така:

- Изготвяне на платформа в социалните мрежи, чрез която да се извършва допитване до гражданите преди вземане на важни решения от Общинските съветници на „Има Такъв Народ“.

- Във взаимодействие с Министерство на енергетиката да се приемат спешно и отстоят оптимални мерки за запазване работата на комплекс „Марица изток“ с фокус върху работещите в него.

- Проектиране и изграждане на второ платно за движение и ремонт на съществуващото платно на Път 1-5 Летище Стара Загора – АМ „Тракия“.

- Проектиране и изграждане на втори подход на АМ „Тракия“  край село Сърнево.

- Изработване на реалистичен План за организация на движението в Стара Загора, подобряване състоянието на пътищата, маркировката и пътните знаци. Спешна и целенасочена програма това да се случи за селата в Общината. Осигуряване на допълнително осветление на пешеходните пътеки в града.

- Увеличаване двойно на еднократната финансова подкрепа за новородените деца в Община Стара Загора

- Осигуряване на достъпност на градската среда за всички.

Пълната Програма на Има Такъв Народ ще бъде представена допълнително на пресконференция, както и по време на срещите с Вас.

 

Каква ще бъде Вашата кампания? На какво ще заложите, за да спечелите гласовете на хората от общината?

Както сме доказали през годините, ние от Има Такъв Народ, сме коректни и обективни. Ще заложим на позитивна кампания, в която ще говорим истината, независимо дали е удобна за всеки.

 

Кой стол е по-удобен – депутатският или кметският според Вас?

Мога да кажа, че имам опит като народен представител и вярвайте ми, не е лесно когато си честен с хората, които са ти гласували доверие. Сигурен съм, че няма да е лесно и на кметския стол. Считам, че един стол може да бъде удобен или неудобен в зависимост от удовлетворението след свършената работа в интерес на хората и обществеността. Вярвам, че Вие вече ме познавате и знаете, че ще бъда отдаден до край във всяко начинание.

 

Кои компромиси няма да направите, ако хората гласуват за Вас?

През последните години в обществото ни се натрупа твърде много гняв, твърде много страх, твърде много разделение. Считам, че на града ни е необходим по-прагматичен кмет, който да запретне ръкави и да донесе обединение и спокойствие в общината. Твърдо заставам  зад идеята за пълна прозрачност при разходване на обществени средства. По този начин Стара Загора ще стане град, привлекателен и за инвеститорите.

 

Не сте обявили още листата си за общински съветници, но може ли малко да кажете и за тях?

Листата на ПП "Има Такъв Народ" е балансирана и в нея имаме представители на различни съсловия. Имаме доказани лекари, преподаватели, енергетици, миньори, ИТ специалисти, занаятчии, икономисти и други, но за да не пропусна някои, ще кажа, че всеки един е експерт в своята област и сфера на компетентност. Почти всички са с висше образование, а средната им възраст е под 50 години.

Какъв резултат би Ви удовлетворил?

За мен е важно хората да излязат и да дадат своя глас за най-достойния. Стара Загора трябва да има кмет, който да обединява, въпреки различията и позициите на политическите опоненти.

Ние ще се допитваме и ще вземаме важните решения заедно с Вас.

Аз ще бъда с Вас не само по време на изборите!

Стара Загора сте Вие, а аз съм един от Вас!

Снимка: БНР

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | време | град | хората | след | един | кампания | народ | такъв

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Петков 25.09.2023 13:49

Хора като него са малко и трудно пробиват в тая вълча кошара. Но пожелавам успех заслужава да стане съветник


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори