В Стара Загора ще се проведе инициативата „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“

Организирано е съвместно с Община - Стара Загора, Регионалното управление на образованието, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, РДПБЗН - Стара Загора, РЗИ - Стара Загора, БЧК, Център за подкрепа за личностно развитие - Стара Загора.

 30.05.2024 12:05
В Стара Загора ще се проведе инициативата „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“

Във връзка с националната превантивна програма „Работа на полицията в училищата“ ОДМВР - Стара Загора организира заключително мероприятие под надслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“. То е насрочено за 31-ви май от 10.30 часа и ще се проведе в парк „Александър Стамболийски“ в гр. Стара Загора.

Организирано е съвместно с Община - Стара Загора, Регионалното управление на образованието, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, РДПБЗН - Стара Загора, РЗИ - Стара Загора, БЧК, Център за подкрепа за личностно развитие - Стара Загора.

В мероприятието ще участват деца от четвърти клас от учебните заведения на територията на Област - Стара Загора. Организирана е викторина, децата ще рисуват, ще имат възможност да разгледат полицейски автомобил, полицейски мотоциклет и автомобил на пожарната. Ще наблюдават работата на полицейските кучета и демонстрации по оказване на първа помощ.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара | Загора | ще се проведе инициативата | Ваканция, здравей | Да играем безопасно

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори