Отличиха неврохирург със званието "Почетен гражданин на Хасково"

Каравасилев е създател на отделението по неврохирургия в областната болница в Хасково. През 2022 г. той получи званието "Лекар на годината" от регионалната структура на Българския лекарски съюз.

 08.09.2023 13:18
Отличиха неврохирург със званието "Почетен гражданин на Хасково"

Дългогодишният неврохирург д-р Делчо Каравасилев получи званието "Почетен гражданин на Хасково" на заседание на местния Общински съвет.

Каравасилев е създател на отделението по неврохирургия в областната болница в Хасково. През 2022 г. той получи званието "Лекар на годината" от регионалната структура на Българския лекарски съюз. Медикът благодари и каза, че повече от 50 години не е отказвал консултация и е на телефона си 24 часа в денонощието.
Василев призова да даваме повече, отколкото получаваме, да правим добро, което винаги се връща.

Управителят на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев беше удостоен с "Почетен знак на Хасково" на церемонията.

Отличията за двамата бяха гласувани на сесия на Общинския съвет на 14 юли, а по традиция те се връчват на днешния Ден на Хасково. 
 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Ден на Независимостта


Маркери Хасково | почетен | получи | званието | Каравасилев

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори