Хороскоп за деня 

Хороскоп за деня
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Този ден сякаш е ключът за новото, което идва, отмива и възражда. Усмихнете се, отърсете мрачните мисли и погледнете света. Точно днес ще срещнете усмивки и подаряващи хора. България се е превърнала в една голяма мартеница. Закичете и себе си.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Честит нов месец и честити нови възможности! Месец, в който ще трябва да обедините в себе си мрака и светлината, новото и старото, точно както червеният и белият конец свързват любовта и живота. Самият ден е за насърчаване на самите себе си в преследване на щастието.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Ден да оставите старото и притеснителното зад гърба си и да тръгнете ведро към пролетта, нарекли си кончетата за изобилие и благоденствие, за любов, за здраве и сполука! Не позволявайте на кахърните думи да нажаляват сърцето ви, предпазете го с пожеланията на Баба Марта!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)

1 март е толкова символичен, а вие толкова истории можете да разкажете за него, дори да можете да си ги съчините, ако е нужно. Ще сте достатъчно смели и безразсъдни, за да направите невероятни неща и да покажете добрите си чувства към околните.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Специален ден, носещ новото начало в себе си. За вас той ще донесе доста задачи за вършене, но ако всчко около вас е празник, работата ще върви леко и плавно, с усмивка.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Отворете сърцето си за любовта и за новия месец, който е врата към пролетта. Първите седмици на март ще са предизвикателни и интересни, след това може дори да имате усещането, че летите. Честита Баба Марта!

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Баба Марта пристига с голямата кошница с радост и усмивки за всички. Наречете си един ден, който да изпълните с вдъхновение и сила за цялата пролет и лято, и есен, че дори и зима. Силен ден, който ще ви покаже подкрепата и любовта на хората около вас, ще изпълни сърцето ви.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Честита Баба Марта! Пожелание сякаш отварящо вратите на пролетта. Изпълнете този ден с усмивки, наречете си с надежда и любов идните дни. Време да усилите живота в себе си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Този ден сякаш събужда радостта у всеки. За вас е ден да откриете кое е онова, което събужда живота у вас и да му дадете път. Изберете си един ден от всичките 31 на март и си го наречете за благоденствие през цялата година.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Дайте си сметка кое наистина е от значение в момента и си го наречете точно днес, на 1-ви март. Вдъхнете му от силата на този ден, изпълнете го с живот. Радостен полъх се носи из въздуха, животът се събужда за цъфтеж. Вземете си от тази сила.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Не може да се Малко мистичен, малко различен започва март. Сякаш празникът събужда най-красивото, най-чистото и светлото у всеки един. Вдъхвайте сила и живот, наричайте другите. Днес бъдете вълшебници.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Отключете вратата към пролетта с червено-белите сплетени надежда и любов. Прекрасен ден за вас. Ще се опитате да обгрижите и поздравите целия свят по един или друг начин. Намерете време и за собствената си душа.

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори