В Стара Загора се издирва крадец, отмъкнал нагло шоколадови бонбони

"Не е въпросът за бонбоните и колко струват, а за самата постъпка", коментира продавачката Боряна Георгиева, която подава сигнал на телефон 112, след като е извършена кражбата.

 19.05.2020 10:54
В Стара Загора се издирва крадец, отмъкнал нагло шоколадови бонбони

Две големи кутии бонбони "Мерси" изнесе нагло крадец пред погледа на продавачка в магазин за хранителни стоки в Стара Загора. Видеото от запис на камера в търговския обект се разпространява в социалната мрежа "Фейсбук" с апел извършителят да бъде разпознат.

Кражбата е извършена вчера, около 11-11.10 часа. Боряна Георгиева е била на смяна, когато вижда непознатият да се отправя към изхода с двете големи кутии, без да плати. В момента, в който тръгва да излиза след него, мъжът започва да бяга. Боряна взима смелото решение да го догони и тича след него няколко пресечки. Крадецът обаче не се отказва и се измъква.

Продавачката е подала сигнал на телефон 112. 

"Ако беше хляб, мляко, можех да разбера човек, който е изпаднал в нужда. От записа става ясно, че този мъж не е решил изведнъж да открадне, а старателно подготвя кутиите преди да ги изнесе. Не е въпросът колко струват те, а става дума да самата постъпка", коментира пред stz24.com Боряна.

От това, което се вижда на камерата, проличава почеркът на опитен обирджия. След като записът от камерата е разпространен във "Фейсбук" ,е получена информация за евентуалния извършител. Предстои да се изясни дали става дума за същия човек.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | магазин | Боряна | крадец | камера | хранителни стоки | шоколадови бонбони

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори