ДПС взима секретарското място в Общинската избирателна комисия

Секретар е Междну Халид

 02.09.2019 14:21
ДПС взима секретарското място в Общинската избирателна комисия

ДПС взима секретарското място в Общинската избирателна комисия. Решението беше взето от ЦИК, след като по време на консултациите в Стара Загора БСП и ДПС поискаха позицията секретар и не се разбраха.

Протоколът от проведените консултации на 16.08.2019 г. е подписан от всички участници, като коалиция „БСП за България“, е представила особено мнение.

В Общинската избирателна комисия в Стара Загора влизат 15 членове, като председател е Теодора Крумова, а зам.-председатели - Снежана Станкова и Кристина Хонгова. Секретар е Междну Халид.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | Общинска избирателна комисия

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Harry Kelly 02.09.2019 16:26

Моите кратки показания за това как получих заем   Здравейте всички, че се казвам Смит Принс от Текса, САЩ. Тук съм, за да свидетелствам как получих заема си от Робърт Томсън, след като кандидатствах няколко пъти от различни кредитори, които обещаха да помогнат, но никога не ми дадоха заема. Докато един мой приятел не ме запозна с Робърт Томсън, той обеща да ми помогне и наистина го направи, както обеща, без никаква форма на забавяне. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитори, докато не срещнах Робърт Томсън Уолф, който наистина помогна за заема и промени вярата ми. Не знам дали по някакъв начин се нуждаете от истински и спешен заем. Бъдете свободни да се свържете с Робърт Томсън чрез имейла му: roberth_tomson001@outlook.com.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори