Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов: Политиката към бизнеса е приоритетна за всяка община

„Диалогът с кмета и общинското ръководство създава ефективен модел за активно и конструктивно сътрудничество, което е в основата за инвестиционните ни намерения за разширяване още на производството ни, изграждането на модерна логистична база и соларен парк на територията на Чирпан", подчерта Валентин Колев, който благодари на Община Чирпан за оказаното съдействие.

 25.05.2022 18:21
Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов: Политиката към бизнеса е приоритетна за всяка община

Кметът на община Чирпан Ивайло Крачолов проведе работна среща със собственика на мебелна фирма „Роси" Валентин Колев за инвестиционните намерения по разширяване производствената база. Срещата, в която  участваха и гл. арх. Мария Дименчева, и директорът на дирекцията за общинска собственост Владимир Вътев, обсъди въпроси, свързани с проекти на дружеството, включващи чирпански терени, общински процедури, технологични срокове и устройствени планове.

„Диалогът с кмета и общинското ръководство създава ефективен модел за активно и конструктивно сътрудничество, което е в основата за инвестиционните ни намерения за разширяване още на производството ни, изграждането на модерна логистична база и соларен парк на територията на Чирпан", подчерта Валентин Колев, който благодари на Община  Чирпан за оказаното съдействие. Дружеството е изградило три  производствени цеха, застроената площ до момента е около  20 000 кв. метра. На още толкова площ ще се разположат новите инвестиционни  проекти, които през м. април Колев представи  пред общинските съветници. В момента в предприятието в Чирпан работят 33 души. След реализирането на новата инвестиция, която ще отнеме повече от година, ще бъдат наети общо стотина души.

Кметът изрази подкрепата си за инвестиционните проекти на дружеството и сподели, „че с партньорство, диалог и стратегия се създава благоприятна среда за развитие на бизнеса и икономическо възраждане на града".

По думите му провежданата политика към бизнеса е  приоритет в управлението на местната власт. Проектите се разработват съгласно потребностите, очакванията и интересите както  на жителите, така и на фирмите. Крачолов информира и Колев за разговорите му с Националната  компания "Железопътна инфраструктура" за възстановяване на товаро-разтоварната дейност в Чирпан, както настоява бизнеса.


Информация на Община Чирпан

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Чирпан | Община | база | Колев | Валентин | бизнеса | създава | разширяване | инвестиционните | намерения

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори