Берое показва добър футбол и амбиция за високо класиране от началото на сезона

Стара Загора отново започва да се превръща в крепост, но този път виждаме и много сериозно нападателно присъствие, следователно вече няма нужда от защита, а от нападение, а имайки предвид позицията на отбора, все по-често разбираме, че останалите тимове не могат да разчетат футболните стратегии на Димитров.

 13.10.2020 09:56
Берое показва добър футбол и амбиция за високо класиране от началото на сезона

Успешният сезон миналата година и значителното подобряване на играта в Берое очевидно ще продължи и през този сезон. Зелените не бяха особено притеснени от напускането на Мартин Камбуров, чието присъствие на терена осезаемо се забелязваше.

Нападателят се раздели в началото на новия сезон, но ръководството побърза да подсили състава и очевидно можем да видим, че в момента старoзагорци се справят отлично, заемайки 3-тото място в първенството. Феновете също не могат да се оплачат, особено при наличието на доста изненадващи и агресивни резултати. Можем да забележим, че се изискваше малко време за оформянето на качествен и конкурентен отбор.

 На този етап можем да забележим, че футболистите на Димитър Димитров играят сплотено и нямат намерения да се отказват. Разбира се, наблюдаваме и добрата стара традиция, в която стадионът под липите се превръща в истинска крепост и можем да бъдем сигурни, че победата на Локомотив Пловдив ще е една от малкото, които ще видим през този сезон.

Подкрепата на феновете означава много за футболистите, а както личи от последните събития, беройци са готови да предоставят една доста напрягаща обстановка за всеки отбор, дръзнал да се появи на стадиона. Особено впечатление прави и фактът, че все по-често забелязваме желанието на отбора да залага на млади футболисти. Фаталната 13-ка на отбора - Никола Маринов може вече да се похвали като важна част от първия отбор.

До този момент можем да забележим, че най-тежко гостуване в началото на сезона имаха играчите на Ботев Враца, които не само не успяха да намерят точно формула за противодействие, но и не успяха да оформят правилна защита, за да намалят шансовете си за толкова тежка загуба. Към това не трябва да забравяме, че и друг голям отбор в лицето на Левски беше неприятно изненадан, при това на свой собствен терен.

Ситуацията започва все по-сериозно да ни показва, че беройци ще се превърнат в много неочаквани гости, чиято основна цел ще е да спрат всеки, който има по-сериозни амбиции за титлата. Сезонът тепърва започва и има още време да видим как ще продължи походът на зелените. Особено впечатление прави и фактът, че освен успехи в първия отбор, можем да забележим и сериозни изяви сред юношите. Често попадаме на заглавия, които говорят за сериозни и последователни победи.

Школата на старозагорци започва все повече да привлича вниманието и лека полека ще покаже, че под липите се раждат нови бъдещи таланти, чиято основна роля ще е да заздравят футбола в страната. Присъствието на зелените в по-челни позиции също внася особена свежест за феновете. Букмейкърите също са очаровани от представянето на зелените и по тази причина откриваме efbet бонус нов клиент за още по-висока доза адреналин и удоволствие от играта в родното първенство.

Най-важното в този момент е, че Берое са на път да пренапишат някой друг сценарий и да охладят страстите за лесни победи и формални срещи. Стара Загора отново започва да се превръща в крепост, но този път виждаме и много сериозно нападателно присъствие, следователно вече няма нужда от защита, а от нападение, а имайки предвид позицията на отбора, все по-често разбираме, че останалите тимове не могат да разчетат футболните стратегии на Димитров.

Можем да пожелаем само успех на беройци и още по-добри резултати, старозагорци го заслужават, а и е време за повече изненади и неочаквани обрати, каквито се предлагат именно под липите.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери сезон | Стара Загора | започва | отбор | вече | Зелените | можем | отбора | липите | сериозни | efbet | Efbet лига | забележим

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори