Проф. Иван Върляков, БСП: За постигнатото от последния редовен кабинет говори реализираната социална политика

„Марица изток" трябва да продължи да работи

 20.09.2022 19:41
Проф. Иван Върляков, БСП: За постигнатото от последния редовен кабинет говори реализираната социална политика

„Важно е да има сигурно правителство и стабилен парламент, които да ни водят през очакваната трудна зима. Въпросите са много, които си задава всеки българин – за сметките, отоплението, бюджетите, училищата и т.н. Най-важната характеристика, която трябва да има едно управление е доверието, за да се изпълни начертаната програма", това каза кандидатът за народен представител  на „БСП за България" проф. Иван Върляков в студиото на Телевизия „Стара Загора". По думите му, „когато имаш ясна цел и не се оправдаваш, можеш да работиш за България. Живея повече от 50 години в Стара Загора, искам да се чувствам тук добре, децата ни да се чувстват добре, и внуците - също,  и  съседите - също, обединени с новите технологии и инвестиции, може да се говори за напредък", коментира проф. Върляков.

 „Не може да има просперитет, без икономика. Тогава комплексът „Марица изток и университетът стават жизненоважен градообразуващ фактор и  елемент от националната ни сигурност. Разбира се, че  „Марица изток" трябва да продължи да работи, при условията да не замърсява, има нови технологии и подходи това да се случи", подчерта кандидатът за народен представител. 

Според него „за постигнатото от последния редовен кабинет говори сумата за социална политика – над 20 млрд. лв. Министър Гьоков и нашите народни представители  показаха как се работи в социалната сфера. БСП влезе в тези избори с реални факти, левицата има приоритети,  доказа как се реализират, знаем какво трябва да се направи, как да се направи и можем да го довършим, необходима е подкрепа и всеки, който иска да работи по тези приоритети е добре дошъл", призова проф. Върляков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери трябва | проф | Марица | работи | изток | добре | говори | Върляков

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Davina Claire 21.09.2022 01:09

Имате ли нужда от бърз заем от 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем при нас в Novelty Finance по имейл чрез: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ WhatsApp Чрез: +447915601531. NOVELTY FINANCE предоставя финансови решения. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен кредит, бизнес кредит и много други). Ние също така предлагаме гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди. ✓ Лесно одобрение ✓ Гъвкав срок на погасяване 6 - 360 месеца ✓ Много удобно - Можете да кандидатствате за заем на удобно за вас място и време. ✓ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. ✓ Субсидиран лихвен процент (3% годишно) ✓ Няма да бъдете бързани да върнете заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема. ✓ Без скрити такси ✓ Ще бъдете напътствани през целия процес Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит при нас е бързо и лесно! Изпратете ни вашето искане за заем чрез; Имейл: {{ noveltyfinances@gmail.com }} Обадете се или ни пишете на WhatsApp чрез: +447915601531. Прилагат се правила и условия.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори