Сдружение "Спаси Стара Загора" започна поредна благотворителна кампания

"Целта е да се осигурят облекла на момичета и момчета в нужда, както и на техните по-малки братчета и сестричета, за началото на новата учебна година", съобщи пред stz24.com председателят на неправителствената организация Дина Вълкова. Условието е дрехите да са чисти и здрави, не е задължително да са с етикет.

 08.08.2023 19:42
Сдружение "Спаси Стара Загора" започна поредна благотворителна кампания

Поредна благотворителна инициатива организира старозагорското сдружение „Спаси Стара Загора“. Започна кампания за събиране на дрехи за деца от 0 до 18 години. Първите дарения вече са в офиса на сдружението.

"Целта е да се осигурят облекла на момичета и момчета  в нужда, както и на техните по-малки братчета и сестричета за началото на новата учебна година", съобщи пред stz24.com председателят на неправителствената организация Дина Вълкова. Условието е дрехите да са чисти и здрави, не е задължително да са с етикет.

Кампанията се провежда съвместно с фондация „Дон Боско“ и ще продължи до средата на септември.

Даренията се приемат всеки работен ден от 17:30 до 19:30 часа на адрес: ул. „Парчевич № 2“, етаж 5.

Инициативата е поредното добро дело в подкрепа на деца в нужда. Вече са организирани няколко кампании за събиране на финансови средства за подпомагане на лечението на Ромина Нончева, която се бори с тежко заболяване. Бяха организирани и две акции за почистване на Самарското знаме.

Автор: Светла Тенева

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маджара


Маркери нужда | Сдружение "Спаси Стара Загора" | започна поредна благотворителна кампания

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори