Дрехи срещу наблюдение и шпиониране

Програмист дизайнер срещу нерегламентираното събиране на лични данни.

 17.08.2019 07:30
Дрехи срещу наблюдение и шпиониране

След като преди дни TESLA автомобилите бяха представени като станции за наблюдение, дойде и ново сензационно предложение. TESLA не просто могат да следят и наблюдават местоположението на обекти, но и да записват информация - лица, номера на автомобили и други подробности.Оказва се, че и не е необходима кой знае каква техника за това и едно USB може да промени много неща.

В отговор програмистът  дизайнер Кейт Роуз предлага своя модна марка, която е не просто модна, а противодействаща на подобни "очи." В САЩ камерите с изкуствен интелект са изключително силно разпространени и американците знаят, че са наблюдавани отвсякъде. По магистрали, паркове, магазини, навсякъде могат и се монтират подобни устройства.

Кейт Роуз разработва своята линия, която преди всичко дава възможност да се скриеш. Идеята на дрехите е да противодействаш на сензорите, да си осигуриш спокойствие и сигурност. Това е и начин да запазиш личното си пространство. В колекцията има почти всичко - потници, блузи, ризи, якета. Всяка дреха е изпъствена с множество номера от регистрационни табели.

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери дрехи | наблюдение | дизайнер | лични данни | шпиониране | програмист | модна линия

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори