Стара Загора става все по-атрактивна за бизнеса

Ден на отворените врати в града организира световния лидер в HR услугите Adecco България

 29.08.2023 15:44
Стара Загора става все по-атрактивна за бизнеса

Стара Загора става все по-атрактивна бизнес дестинация и повече компании успешно развиват дейността си в региона. Това показват наблюденията на пазара на труда на световния лидер в HR услугите Adecco България.

По този повод компанията организира Ден на отворените врати в града на 1 и 4 септември, в рамките на които всеки желеещ може да се срещне с експерти от Adecco и да научи за свободните позиции в региона.

Представителите на бизнеса биха могли да получат ценна информация за различните решения при наемането на персонал, като цялостен процес от намиране на подходящите кандидати до назначаване, администриране, изплащане на възнаграждения и управление.

Срещите с физически лица и с компании ще се проведат в Парк Хотел Стара Загора, зала „Береника“ на 1.9.2023 г. (петък) и 4.9.2023г (понеделник) в следните часове: 10:00 ч., 12:00 ч., 15:00 ч. или 17:30 ч.

Повече информация за събитието, както и за свободните позиции в града може да намерите на: https://adeccobulgaria.com/2023/08/23/adecco-bulgaria-e-v-stara-zagora-i-vi-ochakva/?utm_source=stz24&utm_medium=cpm&utm_campaign=StaraZagora&utm_content=pr

Предлаганите услуги от Adecco България включват временна заетост, подбор, аутсорсинг на персонал, професионално и кариерно консултиране.    

Компанията присъства на българския пазар над 18 години и има над 300 клиенти от всички икономически сектори.

 

За Adecco Group

Adecco Group e световен лидер в областта на HR решенията. Ние вярваме, че можем да помогнем на всеки човек в променящия се работен свят и всеки ден даваме възможност за професионално развитие на 3,5 милиона души. Обучаваме, развиваме и наемаме таланти в 60 държави, помагаме на нашите клиенти да се адаптират към промените в работния свят. Като една от компаниите в Fortune Global 500, с начина ни на работа създаваме добавена стойност, както за стимулиране на икономиките по света, така и за развитието на обществото като цяло. Култура на приобщаване, справедливост и работа в екип вдъхновява нашите 35 000 служители. Горди сме, че благодарение на признанието на служителите ни редовно сме отличавани като „Най-доброто място за работа“в класацията на Great Place to Work®. 

Adecco Group AG е регистрирана в Швейцария (ISIN: CH0012138605) и е листвана на SIX Swiss Exchange (ADEN). Структурата на групата се състои от три глобални бизнес единици: Adecco, LHH Talent Solutions и Akkodis.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери града | Загора | работа | лидер | group | adecco

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Иван Миленков 30.08.2023 06:43

Използвал съм услугите и препоръчвам.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори