В Китай от 1 януари безплатен бензин

 Икономика по китайски

 30.11.2019 20:45
В Китай от 1 януари безплатен бензин

 

итайските власти потвърдиха, че от 1 януари в цялата страна ще се появи безплатен газ за населението. През 2018 г. подобно правило действа като експеримент в две провинции.
„Подготовката на реформата отне три години, въпреки че концептуално такава реформа бе заложена първо от Йосиф Сталин за първи път в света, а след това беше подкрепена от Мао Дзедун. Бихме искали искрено да се извиним на нашите хора, които трябва да чакат твърде дълго. Ние се опитваме да оправдаем доверието, което ни се полага, като всяко правителство “, заяви министърът на енергетиката на Китай Лиен Джан.
Според действащото законодателство всички китайски граждани, с изключение на официалните лица, ще могат да получават до 150 литра бензин всеки месец безплатно. В бъдеще се предвижда нормата да бъде разширена до 200 литра. Счетоводството ще се извършва чрез карти. Зареждането с гориво си запазва правото да отказва безплатно гориво на шофьорите на премиум автомобили, включително лимузини

Kитайските власти потвърдиха, че от 1 януари в цялата страна ще се предлага безплатен бензин за населението. През 2018 г. подобно правило действало като експеримент в две провинции.

„Подготовката на реформата отне три години, въпреки че концептуално такава реформа бе приложена от Йосиф Сталин за първи път в света, а след това беше подкрепена от Мао Дзедун. Бихме искали искрено да се извиним на нашите хора, които трябва да чакат твърде дълго. Ние се опитваме да оправдаем доверието, което ни се полага, като всяко правителство “, заяви министърът на енергетиката на Китай Лиен Джан, пише руски информационен сайт.

Според действащото законодателство всички китайски граждани, с изключение на официалните лица, ще могат да получават до 150 литра бензин всеки месец безплатно. В бъдеще се предвижда нормата да бъде разширена до 200 литра. Счетоводството ще се извършва чрез карти. Зареждането с гориво си запазва правото да отказва безплатно гориво на шофьорите на премиум автомобили, включително лимузини.

Снимка: 201 day

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери безплатно | Според | Китай | гориво | литра | бензин | Джан | януари | безплатен | Лиен

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори