В Харманли има ловец на змии

Затова кметът на Община Харманли Мария Киркова сключи договор с Владимир Гочев – официално лицензиран ловец на змии. Той ще обслужва всички населени места на територията на община Харманли напълно безплатно за гражданите.

 11.04.2024 10:03
В Харманли има ловец на змии

 

С повишаване на температурите се очаква да се поразмърдат от зимните си скривалища и да се появят първите влечуги. Те могат да се срещнат навсякъде и това плаши много хора. Сигналите за влечугите през изминалата година зачестиха.

Затова кметът на Община Харманли Мария Киркова сключи договор с Владимир Гочев – официално лицензиран ловец на змии. Той ще обслужва всички населени места на територията на община Харманли напълно безплатно за  гражданите.

Какво да правите, ако се натъкнете на змия? Може да подадете сигнал на тел.: 0887626895 Владимир Гочев или на 0893464553 дежурни в община Харманли. След като влечугото бъде заловено, то ще се пуща на безопасно място далеч от хората.
 
Източник: Община Харманли

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Община | Владимир | Ловец | Харманли | Гочев

Дъжд в неделя
19.05.2024 10:19

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори