МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове

Така ще се избегнат излишни струпвания и опашки на граждани пред общините и гишетата на дирекция "Български документи за самоличност".

 21.03.2020 16:51
МВР предоставя бланка на декларация, която да улесни гражданите за придвижване през КПП в областните градове

За да се избегнат излишни струпвания и опашки на граждани пред общините и гишетата на дирекция "Български документи за самоличност"  за смяна на адрес и отразяването му в личните карти, бе изготвена бланка на декларация, съобщават от МВР.

Тя ще служи за представяне пред контролно-пропускателните пунктове в областните градове, които бяха изградени във връзка с изпълнението на заповедта на министъра на здравеопазването, с която се въвеждат нови противоепидемични мерки от 21 март. От министерството припомнят, че от 00:00 часа днес на входовете и изходите са изградени контролно-пропускателни пунктове, през които се допуска влизането и излизането на граждани само при възникнала неотложна необходимост - полагане на труд, здравословни причини или завръщане на постоянния или настоящ адрес.

Бланката може да се изтегли от сайта на МВР - www.mvr.bg

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери МВР | общини | граждани | декларация | гишета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори