Каква е съдбата на родните на 3-ти?

Родените на 3-ти се отличават с твърд и независим характер. Те са дисциплинирани, обичат тежката работа, самоуверени са и винаги проявяват самоинициатива....

03.07.2016 00:02

Родените на 3-ти се отличават с твърд и независим характер. Те са дисциплинирани, обичат тежката работа, самоуверени са и винаги проявяват самоинициатива. "Тройките" винаги се захващат със сложни и трудни проекти.

Родените на 3-ти са отлични събеседници. Винаги дават добри съвети. "Тройките" отлично владеят думите и често използват този си талант в шегите. Родените на 3-ти държат на думата си и винаги изпълняват обещанията си.

Силната им жизнена енергия ги прави притегателни за околните. Родените на 3-ти винаги са заобиколени от представители на противоположния пол, но не се впускат прибързано в авантюри. В семейните отношения тройките са верни и лоялни. Те дълбоко уважават половинката си.

Родените на 3-ти често стават жертва на "слаби" нерви и безпокойство. Тройките са склонни към кожни и сърдечни проблеми, артрит, главоболие и болести на дихателната система.

От родените на 3-ти излизат добри адвокати, бижутери, философи. Особен късмет имат в издателския бизнес, рекламата и туризма.

 02.07.2016 23:10
Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори