Номинирайте Топ 100 HR професионалисти в България

С всяка година наблюдаваме все по-голямо развитие на работещите в сферата на човешките ресурси. Инвестицията в грижата за удовлетвореността на служителите, насочването на усилия във всеки един детайл от работната среда е световна практика, която виждаме и у нас.

 23.10.2023 15:31
Номинирайте Топ 100 HR професионалисти в България

Започнаха годишните номинации за Топ 100 HR професионалисти в България. Всяка номинация ще стане част от определяне на ежегодния индекс на Career Show за професионалисти в сферата на човешките ресурси. Номинациите приключват на 29 октомври, а финалната класация определя публичен вот.

С всяка година наблюдаваме все по-голямо развитие на работещите в сферата на човешките ресурси. Инвестицията в грижата за удовлетвореността на служителите, насочването на усилия във всеки един детайл от работната среда е световна практика, която виждаме и у нас. Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” цели да поощри HR специалистите за грижата към екипите и развитието на благоприятна работна атмосфера.  

“За екипа на Career Show е чест, че за поредна година имаме възможността да насочим внимание към професионалистите, които имат важната роля за изграждане на една добра работна среда. Професия, която далеч не е само рекрутинг и административни задачи, познати на широката публика. Всяка година виждаме растеж сред компаниите, условията на труд и отдадеността на HR професионалистите в грижата им за служителите. Всичко това дава отражение над удовлетвореността и ефективността на заетите лица.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

В индекса “Топ 100 HR професионалисти в България” могат да бъдат номинирани експерти в сферата на човешките ресурси с различна специализация и експертиза. Такива могат да бъдат:

●     HR мениджъри

●     Специалисти по развитие на работодателска марка

●     Специалисти по подбор на персонала

●     Рикрутъри

●     Специалисти по задържане, развитие и грижа за служителите

Номинациите за индекса “Топ 100 HR професионалисти в България” са отворени до 29 октомври на сайта на Career Show: careershow.bg/indexes/hr

Индексът “Топ 100 HR професионалисти в България” е иницииран от Career Show - организатори на водещи кариерни събития, които ежегодно се посещават от хиляди квалифицирани кадри, както и платформа с обяви за работа от най-желаните работодатели у нас.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери година | България | служителите | ресурси | човешките | сферата | грижата | професионалисти | career | show

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори