Пътна полиция започва нова акция

Усилията на екипите на МВР ще са насочени към местата , където се очаква трафикът да е най-интензивен, обясни Мария Ботева от Пътната полиция.

 21.09.2021 09:21
Пътна полиция започва нова акция

Пътна полиция започва нова операция в цялата страна. Заради почивния ден - 22 септември, се очаква засилване на трафика. Усилията на екипите на МВР ще са насочени към местата , където се очаква трафикът да е най-интензивен, обясни Мария Ботева от Пътната полиция:

„Те са насочени към местата, които предполагат курортни посещения - в курортните комплекси, съответно към границите ни с Гърция, съответно през ГКПП-тата към Гърция.

Разбира се, има и все още прибиращи се европейски транзитно преминаващи превозни средства, които трябва да преминат и през нашата страна - безпроблемно, но и към морето.

Все още хората използват последните дни на септември, за да може да си починат и съответно да споделят времето със своите близки“.

Източник: БНР

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери полиция | акция | Пътна | съответно

Слънце в петък
22.10.2021 08:38

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори