Стефан Янев: Ще работим почтено при спазване на законите

"Залагам целия си авторитет за това, че ще работя почтено при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Благодаря за доверието. Да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност", подчерта Янев.

 12.05.2021 09:38
Стефан Янев: Ще работим почтено при спазване на законите

"Ще работим почтено при спазване на законите". Това заяви новият министър-председател ген. Стефан Янев на официалната церемония в Гербовата зала по представянето на структурата, състава и приоритетите на служебното правителство от президента Румен Радев.

"Залагам целия си авторитет за това, че ще работя почтено при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Благодаря за доверието. Да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност", подчерта Янев.

"Аз съм човек, който не дава напразни обещания, но залагам целия си авторитет, жизнения си опит, градени с години за това, че ще работя почтено при спазването на върховенството на закона и в интерес на обществото. Това ще очаквам и от служебните министри“, заяви Янев.

„Наш основен приоритет е организирането на свободни, честни и демократични избори при стриктно спазване на законовите разпоредби. Очаквам всички институции да работят синхронизирано. Кратък е периодът за работа на служебното правителство. Не мога да се ангажирам, че ще успеем да решим трупаните през годините проблеми“, каза още служебният премиер.

Снимка: Президенство

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери церемония | Янев | почтено | ген. Стефан | Гербова зала

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 ивн петков 12.05.2021 23:03

Какво означава служебният министър на вътр. работи 10 минути след назначаването си да уволни гл. секретар на МВР? Само едно-Че гл. секретар е отказал на т.н. президент Радев информация за това, как са разкрити руските шпиони у нас! Руските служби са бесни, че вътре в тях има американски шпиони, които не могат да разкрият. Но и Радев няма да им помогне- гл. секретар също не знае кои са те.


#2 Мария Костова 17.05.2021 11:02

Означава, че е закъснял. Трябвало до 3-тата минута.


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори