Янев: Служебният кабинет работи за хората, а не прави предизборна кампания

"Правителството е непартийно и интересно за кого провеждаме кампания. Многократно и аз, и министри от кабинета сме заявявали, че работим за хората и за решаване на техните проблеми и срещата днес в Поповица потвърждава това", каза премиерът и отбеляза, че към днешна дата организацията за предстоящите избори е добра.

 19.06.2021 21:19
Янев: Служебният кабинет работи за хората, а не прави предизборна кампания

Ние сме в предизборна кампания и са възможни като част от нормалното политическо говорене обвинения и жалби. Така премиерът Стефан Янев коментира в село Поповица жалбата на ГЕРБ до ЦИК срещу служебното правителство.

"Правителството е непартийно и интересно за кого провеждаме кампания. Многократно и аз, и министри от кабинета сме заявявали, че работим за хората и за решаване на техните проблеми и срещата днес в Поповица потвърждава това", каза премиерът и отбеляза, че към днешна дата организацията за предстоящите избори е добра. Той припомни, че ще бъдат разкрити близо 800 секции в чужбина. Отбеляза също, че за още 1500 машини до края на следващата седмица се очаква да има договор.

Служебният премиер Стефан Янев се срещна с членовете на Националното сдружение на кметовете на кметства в Република България в село Поповица. По време на разговора в читалище "Пробуда" бяха обсъдени финансовите проблеми в малките населени места. Очаква се да бъдат предложени промени в някои административни структури.

Източник: БТА

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери кметовете | Янев | служебният кабинет

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори