Удължава се срокът за кандидатстване за програмата за индивидуално менторство ABLE Mentor в Стара Загора

Програмата е насочена към ученици от 10 и 11 клас

 08.10.2019 11:20
Удължава се срокът за кандидатстване за програмата за индивидуално менторство  ABLE Mentor в Стара Загора

До 20.10 (неделя) се удължава срокът за кандидатстване за ученици и ментори в програмата за индивидуално менторство ABLE Mentor в Стара Загора. Причина за това е, че в периода 14-18 октомври ще бъдат направени редица представяния на програмата в средните училища и гимназиите в Стара Загора.

Програмата е насочена към ученици от 10 и 11 клас, които имат интересни идеи и новаторски дух, и през годините се е доказала като изключително полезна за бъдещето успешно развитие на учениците, които са преминали през нея.

Участието в програмата е безплатно и е подходящо за ученици от всяко училище, като единственото изискване на програмата е да бъдат в 10-ти или 11-ти клас. Записването за участие е отворено до 20.10 (неделя).

ABLE Mentor е проект на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE). Основна задача на програмата ABLE Mentor е да свързва студенти и доказани професионалисти с ученици от горните гимназиални курсове в мрежа за споделяне на знания и опит. Учениците и менторите са разпределят в екипи от по 1 ментор и 1 ученик въз основа на общите им интереси. В рамките на 3 месеца те разработват собствен казус или проект, който може да бъде в сферата на предприемачеството, личностното развитие или социалните каузи. В основата на ABLE Mentor е залегнала концепцията за индивидуално менторство и изграждането на устойчива връзка на доверие между участниците във всеки един екип, а основна цел е повишаването на знанията и уменията на учениците.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | ученици | програмата | mentor | менторство

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори