Услуга "Бус под наем" и в Стара Загора

Този Mercedes Benz е в града на липите от месец май, на разположение на клиентите е и още един модел, който е предназначен за мебели и по-обемни стоки, обясниха за stz24.com от фирмата.

 20.11.2020 13:24
Услуга "Бус под наем" и в Стара Загора

Бус под наем се предлага и в Стара Загора. Този Mercedes Benz е в града на липите от месец май, на разположение на клиентите е и още един модел, който е предназначен за мебели и по-обемни стоки, обясниха за stz24.com от фирмата.

"Отдаваме под наем превозното средство, карате си го Вие с любителска книжка. Може да се вземе за час, за седмица или период, в който е необходим", посочват още. 

На самото превозно средство са описани и условията за наемане. За час, например, цената е 9.99 лв с включен пробег от 100 км/ч. За ден се плаща 49.99 лв с включен пробег от 400 км.

Ако наемете буса от 4 до 7 дни, цената е 39.99 лв.  При надхвърлен допустим пробег се доплаща, а за чужбина цената е по договаряне. Разходът на гориво е 9 л/100 км.

Към този тип услуга "Бус под наем" в Стара Загора има интерес, но не чак толкова голям, посочват от бранша. Бусът се наема обикновено един или два пъти в седмицата от частни лица. 

Ползват го за всичко: от транспортиране на селскостопанска продукция, до мебели, както в рамките на града и близките села, така и до столицата и други населени места.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | Мерцедес | наем | бус | под | частни лица

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори