НАП е спряла над 130 онлайн платформи за залози

От приходната агенция препоръчват на потребителите, преди да започнат за залагат, да проверят дали платформата има лиценз или не.

 07.12.2022 12:48
НАП е спряла над 130 онлайн платформи за залози

Националната агенция за приходите е регистрирала 16 сайта за онлайн залози, като за последната година те са 10, а до 2021 г. са били едва 6. Спрените хазартни платформи заради липсата на лиценз са над 130, като пълният списък, както и този с регламентираните сайтове за онлайн залагания, са публикувани в официалната страница на НАП и се актуализират своевременно.

От приходната агенция препоръчват на потребителите, преди да започнат за залагат, да проверят дали платформата има лиценз или не. 

Важно за потребителите на онлайн залагания е да са отговорни и внимателни както за своята игра, така и за своето поведение. От 12 декември НАП подновява поддържането на регистъра на уязвимите лица. Той не е публичен, като достъп до него имат само ограничен брой служители, определени от изпълнителния директор на приходната агенция и хазартните оператори.

Искане за вписване в регистъра може да подаде всеки, който смята, че не може да контролира както времето, прекарано в хазартни игри, така и средствата, които изразходва за участие в тях.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери агенция | онлайн | потребителите | лиценз | приходната

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори