Хотелите споделят за все по-нагли кражби

Един хотел съобщава, че от фоайето му е изчезнало пиано, а друг, че дървените пейки от сауната му са изчезнали.

 14.12.2019 10:49
Хотелите споделят за все по-нагли кражби

Всеки, който менажира хотел, може да сподели за всевъзможни и все по-нагли кражби на имущество. Гостите на хотелите стават изключително изобретателни в идеите си да отмъкнат "нещо за спомен".  Най-често се посяга на кърпи, халати и закачалки, на козметиката и други дребни неща.

Проучвайки 1 157 четири- и петзвездни хотели, сайтът за рецензии на хотели и спа Wellness Heaven открива, че изненадващо количество обемисти вещи изчезват всяка година. И колкото по-луксозен е хотелът, толкова по-голяма е вероятността за кражба на скъпи вещи.

Около 49 хотела съобщават, че са им откраднати матраци като един от тях споделя, че крадците са изнесли матрак посред нощ, използвайки асансьор, който отива директно до подземния паркинг.

От 5-звездните комплекси често се крадат и произведения на изкуството, като 37% от хотелите от най-високо ниво са отчели такава кражба. Кражбите на кафемашини, телевизори и таблети също зачестяват. 

Крадците са все по-изобретателни в желанията си така, че правят и изключително необичайни кражби.
Един хотел съобщава, че от фоайето му е изчезнало пиано, а друг, че дървените пейки от сауната му са изчезнали. Крадат се цифрите от вратите на стаите, а такава кражба е била разкрита, когато следващият гост, отседнал там, се затруднил да намери стаята си.
Хотелите предпочитат да не информират за кражбите, за да не трупат лош имидж.
Снимка: rozali.com

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери често | кражба | съобщават | такава | хотелите

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори