20 дни преди катастрофата книжката на Семерджиев е отнета, шофирал дрогиран

?20 дни преди тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени, свидетелството за управление на Георги Семерджиев е отнето заради шофиране след употреба на наркотични вещества.?Това каза в ефира на bTV Радослав Начев, зам.-началник на отдел "Пътна полиция" в СДВР. Срещу него е образувано и досъдебно производство.?След фаталния инцидент стана ясно, че бившият футболист има над 50 нарушения на пътя.Всички нарушения са от разнороден характер. Той е изпълнил цялата палитра на Закона за движение по пътищата, обясни Начев. По думите му това, че Семерджиев се е сдобил със син буркан не е толкова трудно, защото се продават свободно на пазара. По-големият проблем е как се е сдобил с полицейска СТОП палка.Самото й използване е криминализирано деяние в Наказателния кодекс, за което се предвижда до 3 години лишаване от свобода или пробация, обясни Начев.Снощи на мястото на инцидента бе организиран протест срещу беззаконието у нас. Тази вечер в 18 ч. отново хора ще се съберат за демонстрация на същото място с призив да се вземат сериозни мерки и държавата да си свърши работата, за да не се случват подобни инциденти, при които загиват невинни хора.?Източник: Агенция КРОСС...

 07.07.2022 12:00
20 дни преди катастрофата книжката на Семерджиев е отнета, шофирал дрогиран

 20 дни преди тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени, свидетелството за управление на Георги Семерджиев е отнето заради шофиране след употреба на наркотични вещества. Това каза в ефира на bTV Радослав Начев, зам.-началник на отдел "Пътна полиция" в СДВР. Срещу него е образувано и досъдебно производство. След фаталния инцидент стана ясно, че бившият футболист има над 50 нарушения на пътя.

 

Всички нарушения са от разнороден характер. Той е изпълнил цялата палитра на Закона за движение по пътищата, обясни Начев. По думите му това, че Семерджиев се е сдобил със син буркан не е толкова трудно, защото се продават свободно на пазара. По-големият проблем е как се е сдобил с полицейска СТОП палка.

Самото й използване е криминализирано деяние в Наказателния кодекс, за което се предвижда до 3 години лишаване от свобода или пробация, обясни Начев.

Снощи на мястото на инцидента бе организиран протест срещу беззаконието у нас. Тази вечер в 18 ч. отново хора ще се съберат за демонстрация на същото място с призив да се вземат сериозни мерки и държавата да си свърши работата, за да не се случват подобни инциденти, при които загиват невинни хора.

 

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери преди | Семерджиев | хора | нарушения | обясни | Начев | сдобил

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

#1 Истина Мирова 07.07.2022 16:44

Димитър Стоянов : ""Аз нямам съмнение, че Георги Семерджиев - онзи който уби двама минувачи по “Черни връх” е доносник на Гешев! И свидетел срещу Ради Ланеца! На местопроизшествието се появява прокурора Адалберт Живков. Той е Ръководител на Военната прокуратура в София. И води предимно поръчкови дела на Гешев! Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП изършени от цивилен? Знчи някой - жертвите или извършителя е военен или полицай. Или може би агент? Каква работа има Живков там? Правомощията на военните магистрати са ясни! В тях не влиза разследването на ПТП-та с цивилни участници! Да не говорим, че разследването по случая е възложено на “най-вярното куче” на Гешев - Ясен Тодоров! Той е спряган да измести Боби Сарафов на поста директор на НСлС! Всичко изглежда като яко замитане! ""


#2 Кремена Кълвачева 12.07.2022 22:54

Истина Мирова май сте много права


Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори