В 15 часа продължава заседанието по мярката за неотклонение на Георги Георгиев

Делото започна в 10 часа и бе прекъснато, след като в съдебната сграда токът спря заради авария на електропреносната мрежа в централната част на града. До този момент делото се гледаше при закрити врати и журналисти не бяха допуснати, след като съдът уважи искането на прокуратурата представителите на медиите да не бъдат в залата.

 28.08.2023 12:27
В 15 часа продължава заседанието по мярката за неотклонение на Георги Георгиев

В 15 часа продължава заседанието по делото за определяне на мярката за неотклонение на Георги Георгиев, обвиняем по случая "Дебора". До делото се стигна, след като адвокатите на Георгиев обжалват наложения арест.

Делото започна в 10 часа и бе прекъснато, след като в съдебната сграда токът спря заради авария на електропреносната мрежа в централната част на града.  До този момент делото се гледаше при закрити врати и журналисти не бяха допуснати, след като съдът уважи искането на прокуратурата представителите на медиите да не бъдат в залата. Аргументът на съда бе, че "в настоящото производство е възможно да се допусне разгласяване на факти и обстоятелства от интимния живот на гражданите." 

Извън залата защитниците на Георгиев обявиха пред журналисти, че резултатите от ДНК и трасологичната експертиза показват, че няма биологичен материал по дрехите на Георги, за които пострадалата твърди, че е бил в нощта на нападението. Намерената на местопрестъплението стъпка от обувка категорично не е на Георги, нито по вид, нито по размер. 

Очаквайте подробности!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Маджара


Маркери Георги | Георгиев | случая "Дебора" | продължава заседанието | мярката за неотклонение

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори