Осъдиха двама за пране на пари

Присъдата подлежи на протестиране и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд –Пловдив

 11.09.2019 15:47
Осъдиха двама за пране на пари

Окръжен съд – Стара Загора осъдидвама мъже за пране на пари в особеноголеми размери, които са придобити чрез тежко умишлено престъпление, което не попада в наказателната юрисдикция на Република България.

Наказателен състав на  Окръжен съд –Стара Загора наложи едно общо наказание на 35-годишен мъж в размер на пет години и шест месеца лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален „строг“режим, както и „глоба “в размер на 10 000 лева,а на другия подсъдим -32-годишнеи едно общо наказание в размер на десет години и шест месеца лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален „строг“ режим, както и „глоба “ в размер на 20 600 лева.

С постановената от Окръжен съд –Стара Загора присъда и двамата подсъдими са признати за виновни за пране на пари в особено големи размери и извършени документни престъпления.

Единият подсъдим ще трябва да изтърпи и две години и девет месеца лишаване от свобода, наложена му по друго дело по описа на Окръжен съд –Стара Загора, по което е бил осъден за извършено от него данъчно престъпление.

Присъдата подлежи на протестиране и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд –Пловдив.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.

Алфамаркет Трудов Посредник


Маркери Стара Загора | осъдени | пране на пари

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори