В НЧ „Св. Климент Охридски" подготвят „Коледен лабиринт" – игра с подаръци и кауза

Началото на празничното предизвикателство за ума е от 11.00 часа, времетраенето на играта е около 1 час. Отборите се състоят от четирима участника, а целта е да се намери верен път за измъкване от лабиринта – с условие да се премине през всичките етапи и загадки, свързани с историята на Рождество Христово.

 05.12.2023 14:26
В НЧ „Св. Климент Охридски" подготвят „Коледен лабиринт" – игра с подаръци и  кауза

Тази неделя – 10 декември, в НЧ „Св. Климент Охридски" в Стара Загора подготвят „Коледен лабиринт" – стратегическа отборна игра за ученици от 1 до 8 клас.

Началото на празничното предизвикателство за ума е от 11.00 часа, времетраенето на играта е около 1 час. Отборите се състоят от четирима участника, а целта е да се намери верен път за измъкване от лабиринта – с условие да се премине през всичките етапи и загадки, свързани с историята на Рождество Христово. В края на приключението има и награди, загатват организаторите от клуб „Изследовател - Роден за Приключения". Отборите ще мерят умения до 13.00 часа.

Входната такса е 10 лева, а събраните средства ще бъдат за екскурзия на деца, лишени от родителска грижа.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери часа | отборите | НЧ „Св. Климент Охридски" | подготвят „Коледен лабиринт"

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори