Подреждат изложба, посветена на Токио

Фотографът Боян Симеонов е пътешественик, документирал с обектива си над 34 държави по света

 19.11.2019 08:27
Подреждат изложба, посветена на Токио

Изложбата „12 seconds in Tokyo” гостува в Стара Загора. Тя е посветена на японската столица и живота в нея. Фотографът Боян Симеонов е пътешественик, документирал с обектива си над 34 държави по света. Впечатлен от енигматичността на Япония, той прави първата си самостоятелна фотографска изложба - 12 seconds in Tokyo.

Токио извървява дълъг път от рибарско селище до един от най-забележителните мегаполиси на новото време. Един невъобразим гигант, чиято сянка скрива обикновения индивид. Да живееш в него дава много, но има цена – отчужденост и забързаност. Това са 12 фрагмента от живота в Токио, посветени на лицата, които рядко виждаме. Разходка из черно-белите коридори на града, където неоновите светлини спират да мигат за 12 секунди.

Изложбата се открива на 20 ноември от 18:00 часа в Къщата на Архитекта (гр. Стара Загора; ул. Сава Силов 37). Вход свободен. Изложбата ще остане до 30-ти ноември.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | изложба | Токио

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори