Радневското село Боздуганово отбеляза празника си с фолклорна програма

Гости на мероприятието бяха кметът на община Раднево инж. Георги Петров, заместник – кметовете Теменужка Сотирова и Красимир Куртев, инж. Илия Илиев – председател на ОбС – Раднево, кметове и кметски наместници, общински съветници и служители на общинска администрация.

 04.06.2024 15:25
Радневското село Боздуганово отбеляза празника си с фолклорна програма

За поредна година село Боздуганово отбеляза празника си с пъстра фолклорна програма. На 2 юни се проведе традиционният празник на селото, който обеди всички в името на родното място и любовта към българските традиции и обичаи.

Гости на празника бяха кметът на община Раднево инж. Георги Петров, заместник – кметовете Теменужка Сотирова и Красимир Куртев, инж. Илия Илиев – председател на ОбС – Раднево, кметове и кметски наместници, общински съветници и служители на общинска администрация.


Инж. Петров поздрави всички присъстващи и им пожела да бъдат здрави, успешни в начинанията си и да имат повече весели поводи, за да се събират с близки и приятели.

Поздрав към присъстващите отправи и кметът на Боздуганово Димитър Димитров, който благодари на спонсорите за подкрепата за реализиране на празника.

"Искам да благодаря за подкрепата на ръководството на община Раднево, в лицето на инж. Георги Петров. Различни са каузите на благотворителността, но неизменни остават духът, чувствителността и съзнанието за социална отговорност и солидарност. Пожелавам Ви здраве, благополучие и успешни начинания, честит празник!“, добави кметът.

Изпълнителите от школа „Поп музика“ при ОбЦК „Н. Воденичаров“ и ФТА „Гергьовден“, бяха подготвили богата фолклорна програма, с която зарадваха всички. Веднага след това за доброто настроение на празника се погрижи орк. „Първомай“.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Село | Община | Георги | бяха | кметът | Петров | Раднево | празника | Фолклорна | Боздуганово

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори