В Стара Загора младоженци дариха занимателни и образователни игри на деца

Благородната кауза съпътстваше сватбения ден на Калина и Владимир Иванови, които си казаха "ДА" на 10.10.2020 година."Още като подготвяхме сватбеното ни тържество решихме, че не искаме цветя, а че е по-добре средствата за тях да отидат за благотворителна кауза", разказва семейството пред stz24.com как е възникнала идеята за красивия жест.

 28.11.2020 14:21
В Стара Загора младоженци дариха занимателни и образователни игри на деца

Младо старозагорско семейство зарадва Центъра за работа с деца със специални нужди "Алтернатива" в града на липите като подари занимателни образователни игри.

Благородната кауза съпътстваше сватбения ден на Калина и Владимир Иванови, които си казаха "ДА" на 10.10.2020 година.

"Още като подготвяхме сватбеното ни тържество решихме, че не искаме цветя, а че е по-добре средствата за тях да отидат за благотворителна кауза", разказва семейството пред stz24.com как е възникнала идеята за красивия жест.

Като кмет на Млада Загора (2011-2012 г) и представител на МОС, Калина знае прекрасно колко полезни са подобни каузи. Така, още преди вълнуващото събитие, бъдещите младоженци споделят намерението си с управителя на центъра Радка Дончева, като уточняват, че не искат да дарят пари по банкова сметка, а със събраната сума да закупят каквото е необходимо за децата.

В поканите за сватбеното тържество също е съобщено за благотворителната кауза. В самия ден е поставена специална кутия. 

"Видяхме, че събраните средства са 850 лв, дадохме и малко от нас и така сумата стана 1000 лвСъгласувахме какво точно да купим с управителя на центъра, за да бъде използвано по предназначение и подарихме образователни и занимателни игри, подходящи за децата. Те са със специален дизайн и материали", уточнява Калина.

"Чувстваме се по-щастливи и удовлетворени", споделя и Владимир. Той и неговата чаровна половинка изказват благодарност към всички, които са подкрепили каузата в сватбения им ден.

"Не красотата, а добротата ще спаси света", убедено е младото семейство.


 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери деца | игри | образователни | младо старозагорско семейство | занимателни | Център за работа с деца

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори