В Стара Загора предстои благотворително дамско мото шоу

"Здравейте приятели и колеги, ние от мото група "САЛАМАР ИРИНОПОЛ" Стара Загора и с подкрепата на MC "Free Wind Riders" Стара Загора ви каним на благотворително стънт и дрифт шоу", отправят покана организаторите. Дамите от старозагорската мото група, които ще участват в събитието са шест на брой.

 08.04.2021 13:22
В Стара Загора предстои благотворително дамско мото шоу

На първи май ще се състои благотворително мото шоу в подкрепа на Старозагорския кризисен център "Самарянска къща. В центъра към сдружение "Самаряни" се настаняват жени и деца, пострадали от насилие и трафик.  Проявата ще бъде под надслов "Да спрем насилието". Тя ще се състои на паркинга на Метро в Стара Загора. Началният час е 12.

"Здравейте приятели и колеги, ние от мото група "Саламар Иринопол - Стара Загора" и с подкрепата на MC "Free Wind Riders" Стара Загора ви каним на благотворително стънт и дрифт шоу", отправят покана организаторите.

Дамите от старозагорската мото група "Саламар Иринопол", които организират събитието, са шест на брой.

"За проявата избрахме датата първи май, защото тогава е международният ден на жената моторист. Искаме да бъдем полезни за някого, а не само да запалим моторите и да покараме. Темата за насилието е доста актуална покрай пандемията, силно се надявам да можем да помогнем на центъра и да покажем, че насилието не е решение", каза за stz24.com Анелия Пенева.

Международният ден на жените мотористи се отбелязва всяка първа събота на месец май. Участниците в предстоящата проява искат да покажат и че не са само "шумните", които пречат, а са хора, желаещи да подпомогнат една добра кауза.

Предвижда се по време на благотворителното събитие да има стънт шоу с мотори, дрифт с коли и дамско мото шествие. Ще бъдат поставени кутии за дарения.

Най-екстремното събитие в града на липите ще се проведе с помощта на фирми и партньори.


Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери мото

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори