Гал Сасон за високосната 2020

На 29 февруари, Гал Сасон препоръчва на хората да медитират и да си представят какво искат от живота си, и това би могло да бъде желанието им, което да се изпълни през следващите 4 години.

 30.12.2019 09:39
Гал Сасон за високосната 2020

2020 е годината на металния плъх според китайският календар

Белият метален плъх е добрият, той се случва веднъж на 60 г. и носи просперитет.

Късметлиите са козирозите и девите.

Това ще е много добра година за козирозите. За България, която е двоен Козирог, това ще бъде много добре. Друг благословен знак са девите, защото те имат добра енергия от козирога.

Пожелайте си желание и то ще се сбъдне!

На 29 февруари, Гал Сасон препоръчва на хората да медитират и да си представят какво искат от живота си, и това би могло да бъде желанието им, което да се изпълни през следващите 4 години. Не нещо, което да стане на момента, а нещо важно в дългосрочен план.

Коледните желания са провал, ако разчитате на тях през 2020

В повече случаи коледните и новогодишните желания се сбъдват, защото всички вярват в чудеса. Но точно тези, изречени по тая Коледа, Гал поставя под съмнение.

Най-добрият ден за желание, което би се сбъднало сега е 26 декември, тази година, който го е пропуснал, чака февруари.

Това е моментът, за раждане на вашата мечта, на вашето желание. Препоръчва се в тази светлина да си изберете дългосрочна цел, която да се сбъдне в годините напред. Цел, която дълго да преследвате, но да ви донесе големият успех.

И едно много важно уточнение - нашият живот зависи напълно от решенията, които взимаме и от подхода, с който приемаме всяко събитие и навлизаме в него.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери февруари | желание | 2020 | Сасон

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори