57 минути за първа среща, дали стигат?

За 57 минути можем да разкрием мечтите си, да говорим за домашните си любимци и съвсем спокойно да поемем по пътя към вкъщи, в случай че нещата не се получават.

 09.03.2020 14:00
57 минути за първа среща, дали стигат?

Първите срещи са неловки, странни, понякога напрягащи, почти винаги изискващи прекалено много енергия и предварителна подготовка. Ясно е, че искаме да впечатлим човека, който е станал обект на нашето желание, но в същото време искаме да запазим и разума си. Проучване, проведено в близкото минало, показва, че за да можем да направим това, е добре да се придържаме към 57-минутното правило. Установено е, че 57 минути са абсолютно достатъчни да изпием едно кафе, да се усмихнем няколко пъти и да разберем дали човека срещу нас има братя и сестри. Точно толкова време продължава тренировката, скучната работна среща или разговор с майка ни, в който тя задава един и същи въпрос.

Първите срещи трябва да бъдат фокусирани само върху интереса и привличането. Според научно изследване, можем да кажем дали намираме някого за атрактивен за точно три секунди. Не е необходимо да прекараме цялата вечер заедно, за да знаем дали бихме си легнали, а и далеч няма нужда да говорим за всички житейски ситуации, след като има възможност да избегнем неловкостта.

Погледнато от другата гледна точка, хората са заети. Ходенето по срещи може да се превърне в работа на пълен работен ден, когато сме сингъл. За 57 минути можем да разкрием мечтите си, да говорим за домашните си любимци и съвсем спокойно да поемем по пътя към вкъщи, в случай че нещата  не се получават, без да губим времето на потенциалния си партньор.

Източник: Агенция КРОСС

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери среща | срещи | минути | можем | партньор | дали | любимци | първа среща | 57 минути

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори