Тази събота: Зумба фиеста в Стара Загора

Събитието започва в 18 часа на сцената пред Община Стара Загора.

 09.05.2022 09:32
Тази събота: Зумба фиеста в Стара Загора

„Зумба Денс Фестивал“– цветна фиеста от горещи латино и екзотични ритми и танци с над 20 от най–добрите и атрактивни лицензирани Зумба фитнес инструктури в България ще се проведе тази събота - 14 май. 

Събитието започва в 18 часа на сцената пред Община Стара Загора.

Организатори са: Култура и туризъм към Община Стара Загора, Zumba with Poli, ZIN и Читалище "Родина". 

 

Какво да очаквате на 14 май?
Истинска цветна фиеста, празничен шарен карнавал от горещи латино и екзотични ритми и танци, взрив от настроение и емоции, различни и енергични хора с ейййй такива усмивки, запленяващи хореографии, изненади, награди … Фестивалът ще даде среща на над 20 от най-добрите и атрактивни инструктори по Zumba fitness от различни точки на страната(София, Пловдив, Варна, Пазарджик, Ловеч, Стамболийски, Габрово, Сливен, Благоевград, Казанлък, др....)Всички те, повярвайте, знаят как да ви въвлекат в Магията на Зумба! Ако не вярвате елате да се убедите сами, че в рамките на близо 3 часа площадът пред Общината ще се превърне в щуро парти, което само лицензираните зумба инструктори в България могат да сътворят, а те неусетно ще ви накарат да си тактувате първо с крак, после да пляскате, да викате от радост и възторг, ще ви запалят да сте активни, ще се осмелите и да танцувате – о, да! и дълго ще помните това!
Във времена като сегашните всички ние имаме нужда от движение и усмивка, от откъсване от напрегнатото ежедневие, поне за малко… Вярваме, че ще го постигнем точно в характерния стил и идея на Зумба.
Да си припомним , че увлекателната и уникална танцова фитнес програма Zumba, създадена преди повече от 20 години, има за цел точно това, чрез движение, музика, танц и позитивни послания да донесе здраве, натоварвайки физически чрез редица танцови и фитнес упражнения, и същевременно да разтовари психически всеки, докоснал се до забавните тренировки, водени от добре обучени, талантливи и позитивни инструктори.
Събитието е БЕЗПЛАТНО!

 

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | събота | фестивал | Зумба

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори