Кои 20 плодчета нагорещяват играта 20 super hot?

Защо обаче плодчета? Нека започнем от самото начало.

 01.06.2021 14:09
Кои 20 плодчета нагорещяват играта 20 super hot?

Почитателите на онлайн казината винаги ще отговорят коя е най-добрата и вълнуваща секция, която никога не омръзва на клиентите, не изисква някаква стратегия или опознаване и всичко зависи  предимно от шанса и нуждата да се играе. Ако още нямате отговор, нека ви помогнем: става въпрос  за  добрите стари ротативки. Това са игрите, които могат веднага да предложат забавление, изненади и дори по-популярна тематика. След като заглавието ни подсказва за наличието на 20 super hot нека видим каква е основната тайна на точно тази ротативка и защо все повече анализатори като Silentbet я определят като водеща в класацията на ротативките?

Нека започнем с някои основни факти. Ротативките няма как да се променят като принцип на игра, те винаги са били повече от праволинейни – поставяте залог, завъртате барабаните и разбирате дали сте спечелили. Благодарение на минималните залози, а платформите като посочената ни предлагат и напълно безплатна игра, можем да видим, че удоволствието от риска ще бъде винаги на високо ниво. Въпросната игра е разработка на българско студио – Euro  Game Technology. За нея можем да кажем, че е една от много впечатляващите компании, които днес могат да се похвалят с партньорства в цял свят. Препоръчваме да прочетете още за нея, както и за всички останали разновидности от серията, защото това не е единствената ротативка.

Защо обаче плодчета? Нека започнем от самото начало.  Първите ротативки са били именно такива, но са имали само една печеливша линия – тази в средата. В последствие ще открием,  че технологиите разшириха значително спектъра на удоволствие и всяка една промяна се оказа насочена изцяло в полза на клиентите. Ще трябва да ви разочароваме, плодчетата са много по-малко от 20 и самата игра символизира нещо друго – броят печеливши линии.

Вече споменахме какви са били шансовете ви в миналото, но днес една ротативка може да разполага с 20 до 100 печеливши линии. В този случай, това предложение на EGT може да ни изненада с доста добри и положителни практики, които не биха могли да ни разочароват по никакъв начин. Те вече не свързват само една линия, а няколко – диагонали, колонки, малко по-сложни геометрични фигури и още много други ще добавят позитиви във вашия профил.

След като няма правила, нека се насочим малко към техническата част. Тя ни показва какво точно се случва от другата страна на забавлението и защо е толкова предпочитана. Нека започнем с един по-познат символ в лицето на RTP – той ни показва каква сума от изиграната ще се върне под формата на печалба и тук е 95.79%. Това е много добро RTP. Следващата важна опция, на която трябва да обърнем внимание е така наречената волатилност. Този термин изглежда сложен на пръв поглед, но нека го обясним.

Има два вида игри – с висока и ниска волатилност. Тези с висока дават печалби на по-дълги интервали от време, но чакането си заслужава. Обратното важи за игрите с ниска волатилност, каквато е и тази ротативка, тук печалбите са по-ниски, но на по-чести интервали. Понеже няма стратегия, самите предложения се разделят така и ни позволяват да изберем към какво да се насочим. Освен това ще открием и специални символи, които да определят начина ни на игра и времето, което да инвестираме.

Експертите винаги съветват своите клиенти да играят отговорно, дори и да става въпрос за ротативки. Най-добрият момент да спрете своята игра е, когато забележите, че забавлението официално приключва.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Игра | една | Нека | Няма | започнем | волатилност | ротативка | ротативки | плодчета

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори