Структура и характеристики на слот машините

Можете да прецените дали дадена слот игра е подходяща за Вас, или не, като разгледате тези характеристики.

 19.10.2022 12:38
Структура и характеристики на слот машините

Онлайн слотовете са по-сложни, отколкото изглеждат първоначално. Те имат доста сложен набор от съставни части, които участват в изграждането на цялата машина. Можете да прецените дали дадена слот игра е подходяща за Вас, или не, като разгледате тези характеристики. А след като разберете напълно тези характеристики, да играете като професионалист ще бъде по-лесно за Вас.

По-долу са изброени някои от основните функции, които ще видите на барабаните:

Печеливши линии

Печелившите линии на всяка машина са тези, в които символите трябва да се подредят, за да получите печалба в съответствие с постигнатата от Вас печеливша комбинация.

Барабани

Завъртате ги, за да създадете печеливша комбинация върху печелившите линии. При игрите с игрални автомати има 3, 5 или 7 барабана.

Wild символи

Заедно с другите символи в играта присъстват и уайлд символи. Обикновено те заместват всички други символи на печелившата линия, като увеличават шансовете Ви за печалба.

Scatter символи

Тъй като често служат като кодове за отключване на бонуси в играта, разпръснатите символи обикновено са символите на играта, които изплащат най-много. Освен това винаги ще спечелите нещо, ако някъде в играта се появи скатер символ. Така че имате много повече възможности за печалба, отколкото предполагате.

Множители

По същество, в зависимост от това как и кога ги активирате, те са способни да умножат печалбите Ви определен брой пъти.

Бонус завъртания

Не е необходимо да плащате за този кръг на завъртане на барабаните, а ако спечелите, пак ще получите заплащане в реални пари. Можете например да завъртите барабаните пет пъти безплатно, ако Ви бъдат предоставени пет безплатни завъртания.

Бонус игра

Отличителен елемент, присъстващ в много слот игри, който дава на играчите допълнителна възможност да увеличат финансовата си печалба. Бонус рундовете на онлайн слотовете обикновено се стартират, когато на барабаните се появи определена печеливша комбинация или скатер символи.

Любими видове слотове 

Първата слот машина е имала три хоризонтално разположени барабана. За да се завъртят трите различни барабана, е трябвало да се натисне дръжката от лявата страна на машината. Изображенията на покер картите се показваха на барабаните, а съвпадението на три еднакви изображения в един ред водеше до печалба. Стойността на съвпадащите карти определяше размера на наградата. Печелившата линия е хоризонталната ос, на която се подреждат трите карти.

В сравнение с оригиналния еднорък бандит, съвременната слот машина е претърпяла значително развитие. Когато слот казината бяха въведени в онлайн платформата, игралните технологии позволиха на казината да добавят нови функции към играта.

Слотове от старата школа

Това са най-простите видове, създадени да наподобяват механични слотове, за да пресъздадат класическото игрално изживяване, което може да се намери само във физическо казино. Те имат три барабана и доста безинтересни графики, които представят лоста, печелившите линии и механичните барабани. Лабиринтът на Египет, Демоните на Да Винчи, Сблъсъкът на титаните и Кошмарът на улица Елм са няколко примера за такива заглавия.

Увеличаващ се джакпот

Това са специфични джакпоти, които могат да бъдат открити в бонус, функционални игри, игри с три барабана, игри с пет барабана или игри с пет барабана. Когато използвате свързани машини, докато играете онлайн, тези джакпоти са възможни. Всяка от различните машини внася част от джакпотната награда, която се разпределя като цяло по време на изплащането. Джакпотът се печели, когато се появят определен брой символи от комбинацията.

Липсата на фиксирани печалби в прогресивните слотове е интригуваща характеристика. Вместо това има разширяваща се банка с печалби, която има тенденция да нараства с всяко завъртане. Тази най-голяма сума може да достигне милиони долари. Цикълът продължава, след като играчът я спечели, след това сумата се нулира и започва да се натрупва, докато бъде достигната.

Слотове с 5 барабана

Въпреки че имат пет барабана, тези слот машини са много подобни на тези с три барабана: Това показва, че има общо петнадесет видими карти. Лявата и дясната страна на барабаните с карти обикновено светят в различен цвят, за да обозначат печелившите линии. На машината с пет барабана са налични повече печеливши линии, отколкото на тази с три барабана.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери линии | игри | символи | играта | тези | карти | печалба | барабана | слот | барабаните

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори