Сутрешният секс е полезен

Любопитни факти и статии от stz24.com

 30.12.2019 12:04
Сутрешният секс е полезен

По време на празници изглежда най-вероятно да изградим едни по-здравословни навици. Такъв определено може да бъде сутрешният секс.

Много психолози и лекари са се произнасяли по темата, а почти всички са "за" секса сутрин.

Един от най-важните резултати ще бъде доброто настроение през целият ден след като сме се подсигурили с огромни нива на тестостерон и окситоцин след събуждане. Лекарите твърдят, че сутрешният секс благоприятства нормализирането на кръвното налягане и намаля значително рискът от сърдечен пристъп.

Ако смятаме, че имаме пристрастеност към кафето, то сексът сутрин би могъл да бъде чудесен заместител. Изследвания доказват, че по време на секс, мозъкът на човек се стимулира и дори зони, които не използваме "светват" на магнитният резонанс, когато са наблюдавани двама души правейки заветното "упражнение".

Говорейки за упражнения, сексът е един чудесен заместител, ако сме попуснали сутрешния стречинг или джогинг. По време на секс се наблюдава еднакво съкращение на мускули и работа на сърцето, каквото се наблюдава при бързото ходене например. Разликата е очевидна, едва ли са много хората, които могат да получат оргазъм от няколко обиколки на стадиона, например.

Последното открояващо се предимство на сутрешният секс е поднесено от американски учени, които твърдят, че се наблюдава зависимост, при която правещите по-често сутрин секс са по-успешни в работата си. Вероятната причина е, че тези хора определено отиват на работа в по-добро настроение.

В заключение и с няколко думи - правете сутрешен секс!

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери време | сутрин | секс | наблюдава | сутрешният

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори