Топ 5 най-търсени храни във вендинг машините

Към тези 5 най-търсени храни от вендинг автомати трябва да бъдат прибавени и други, които също са особено популярни, като Clif Bar – протеинови барчета с овесени ядки и плодове, различните поп-тарти, Trail mix-овете от ядки и сушени плодове и др. Когато решите да инсталирате във вашите помещения вендинг машина, за да предоставите наистина полезна услуга на нейните потребители, трябва да изберете най-добрите продукти.

 08.09.2022 13:17
Топ 5 най-търсени храни във вендинг машините

Осигуряващи лесен и бърз начин за предоставяне на закуски и напитки, вендинг машините в последните десетилетия стават все по-търсени от компаниите, защото техните служители, многобройни клиенти и посетители в движение могат да получат храна, вода и напитка, за да продължат без забавяне да вършат работата си.

Обслужвайки ученици, студенти и служители, вендинг машините позволяват оставането им на място, без да снижават нивото на производителността си и да изразходват ценно време, търсейки закуска и напитка извън сградата. Ако например вие като работодател създадете възможност чрез подходящо вендинг решение служителите ви да имат достъп до храна и напитки през почивките, това ще бъде удобно за тях, а за вас ползата ще бъде повишената им производителност. 

За да може обаче една вендинг машина да изпълни задачата си – максимално задоволяване на потребителските нужди, хранителните продукти трябва да са не само разнообразни, но и добре подбрани.

Желаете ли максимален брой хора да се възползват от услугите на вашата вендинг машина относно храни, трябва да имате предвид, че едни може да предпочитат бърза здравословна закуска, вместо обяд, а други – сладко лакомство за следобедна лека закуска.

И понеже изборът между различните видове храни, с които се зареждат вендинг машините, е много голям, все пак е добре да знаете кои са най-популярните сред тях.

Имайки предвид отчетените продажби в световен мащаб, има храни, които се класират на по-предни позиции съобразно търсенето от потребители.

Към топ 5 най-търсени храни във вендинг машините се отнасят:

Бар Snickers

Шоколадовите барове Snickers са много използвани като лека закуска. Първоначално са били предназначени за спортисти и хора, водещи активен начин на живот. Това е поради свойството на шоколадовия бар, съдържащ ядки, млечен шоколад и нуга, да задоволи веднага глада и да осигури на клетките необходимата енергия. 

Макар че могат да бъдат в различни варианти, баровете Snickers най-общо съдържат шоколад, фъстъци или лешници, както и допълнителни компоненти. В някои има пълнеж от крем нуга и карамел. 

Калорийното съдържание в 100 г е високо – около 480 Kcal и затова десертът може да се използва за бързото задоволяване на глада. От изядения бар с тегло 100 г човек ще получи 10% протеини, 28% мазнини и 20% въглехидрати. Snickers барчето подобрява концентрацията и мозъчната дейност, но в никакъв случай не замества здравословната диета и не трябва да се злоупотребява с него. 

Картофен чипс

Едно пакетче с картофен чипс при липса на време за обяд може да задоволи глада и затова е популярен вариант. Въпреки че по принцип се приготвя от натурални продукти, не се смята за здравословна храна заради мазнината и солта. За щастие обаче вече се предлагат и пълнозърнести картофени, оризови, царевични и др. чипсове. С тях може да се зареди вендинг машината за хората, хранещи се здравословно.

Барове гранола

Гранола барчетата са хранителен продукт с универсален характер, който може да се вземе от автомат за сутрешна или следобедна закуска. Те са много по-хранителни и по-здравословни от останалите обикновени барове. Повечето са на основата на мюсли, някои са овесени или ръжени. Свързващи елементи са обикновено медът, шоколадът или меласата. Често включват и ядки, семена и сушени плодове.

Барчето гранола засища за продължително време и енергизира, подобрява чревната функция заради грубите фибри, както и метаболизма. Освен това може да се съхранява лесно, докато решите да го хапнете на удобно място. Популярни за вендинг автомати са Chewy granola bars, Nature´s Valley и др.

KitKat

Шоколадовият десерт KitKat е популярен от 1935 г. до днес заради вкусното съчетание на хрупкава вафла и фин шоколад. Той е една от предпочитаните добавки към кафето сутрин и много често замества дори закуската. Всяка кратка почивка с KitKat е удоволствие и ако има от тези десертчета в автомата, те бързо ще бъдат изкупени.

Cheez-its

Колкото и да ви се иска, не може да заредите във вендинг машината само здравословни храни. Те не са харесвани от някои хора и за тях се оказват подходящи например крекерите Cheez-its. Това са малки бисквитки, в чието съдържание има сирене. Лека и вкусна популярна закуска, като всяка една е с размерите на хапка. Опаковката им е много удобна, за да ги хапвате по време на движение или за из път. Откакто е възникнала марката Cheez-its през 1921 г., досега крекерите се предлагат в над 40 разновидности.

Към тези 5 най-търсени храни от вендинг автомати трябва да бъдат прибавени и други, които също са особено популярни, като Clif Bar – протеинови барчета с овесени ядки и плодове, различните поп-тарти, Trail mix-овете от ядки и сушени плодове и др.

Когато решите да инсталирате във вашите помещения вендинг машина, за да предоставите наистина полезна услуга на нейните потребители, трябва да изберете най-добрите продукти. Сред тях може да има и здравословни, и по-традиционни като вафли, кроасани и др. Важно е да има разнообразие и по нещо за всеки, който се нуждае от подкрепяща лека закуска, а защо не и от по-обемен сандвич.

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери време | плодове | трябва | храни | закуска | машина | ядки | машините | вендинг | търсени

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори