Вдигат заплатите в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“

1400 лв става трудовото възнаграждение на началниците на клиники и отделения в лечебното заведение.

 16.01.2020 15:22
Вдигат заплатите в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“

Променяме основните заплати с решение на Съвета на директорите от днес, каза за stz24.com изпълнителният директор на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ проф. д-р Йовчо Йовчев.

"Основната заплата в зависимост от категориите персонал и интензитета на работата на сестрите започва от 800лв  и стигат до 1050 лв. Заплатите на лекарите специализанти, считано от първи януари, стават 1000 лв, на лекар специалист с една специалност - 1100 лв, на лекар с две специалности - 1200 лв и на началници на клиники и отделения - 1400 лева", информира проф. Йовчев. 

Това е при условие, че лицето е на един-единствен основен трудов договор в лечебното заведение и биват достигнати съответните финансови резултати в края на всеки отчетен месец, уточни Йовчев.

Все още върви конкурс за свободни работни места. Очакванията са в началото на февруари в здравното заведение да постъпят на работа първоначално четири, а след  това още 11 специализанта.

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | заплати | заведение | УМБАЛ "Проф.д-р Стоян Киркович" | специализант

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори