В Раднево канят на лов за великденски яйца

"Намерете яйцето и грабнете награда, а ние ще Ви очакваме да празнуваме заедно на 02.05.2024 г. от 11:00 ч. в Градски парк - Раднево! С пъстра програма от фокуси, игри и музика, всички заедно ще боядисваме огромни великденски яйца!", отправят покана организаторите.

 12.04.2024 08:55
В Раднево канят на лов за великденски яйца

Община Раднево, Общински център за култура "Нончо Воденичаров", Център за обществена подкрепа и Център за социална рехабилитация и интеграция в Раднево организират великденско приключение "Лов на великденски яйца". 

"Намерете яйцето и грабнете награда, а ние ще Ви очакваме да празнуваме заедно на 02.05.2024 г. от 11:00 ч. в Градски парк - Раднево! С пъстра програма от фокуси, игри и музика, всички заедно ще боядисваме огромни великденски яйца!", отправят покана организаторите.

Във връзка с 60-годишнината на Раднево в целия град ще бъдат предварително скрити 60 великденски яйца. В 11 часа ще бъде разпространена карта с местостоположението на яйцата. За всяко намерено и донесено яйце ще бъде предоставен подарък. Всеки участник ще има право на не повече от две яйца. По-малките деца имат право да се включат в играта заедно с родителите си.

Наградите ще бъдат раздавани на специално обособено място в парка, уточняват организаторите. 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Раднево | канят на лов за великденски яйца | Община Раднево

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори