В Раднево приемат предложения за награда "Теньо Ганчев" и награда "Магда Петканова

Предложенията могат да се направят до 10 май съгласно Наредбата за символика на Община Раднево и във връзка с предстоящите празници по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май. Предложенията се разглеждат от Обществената комисия по символика.

 18.04.2024 14:43
В Раднево приемат предложения за награда "Теньо Ганчев" и награда "Магда Петканова

В Община Раднево започна приемът на предложения за награда "Теньо Ганчев" и награда "Магда Петканова". 
 

Предложенията могат да се направят до 10 май съгласно Наредбата за символика на Община Раднево и във връзка с предстоящите празници по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май. Предложенията се разглеждат от Обществената комисия по символика.     
 

Награда „Теньо Ганчев” удостоява с признание учениците, които имат значими постижения извън учебния процес и активно участват в живота на училището и обществения живот на Община Раднево.
 

Награда „Магда Петканова” пък се присъжда на граждани, творчески формации, културни институти и учебни заведения за високи художествени резултати в областта на изкуството и културата и за значителен принос за духовното развитие на Раднево и Общината.
           
      

 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Магда | Предложенията | Община | награда | Раднево | Ганчев | Теньо | символика

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори