В Стара Загора предстои поредна масова обработка срещу комари

Площите ще бъдат третирани с препарат Цитрол 10/4 УЛВ. При неблагоприятни метеорологични данни, планираната обработка ще бъде проведена през следващия подходящ работен ден.

 05.08.2022 16:08
В Стара Загора предстои поредна масова обработка срещу комари

Нa 09.08.2022 г. /вторник/ след 21:00 часа на територията на град Стара Загора ще се извърши масова обработка срещу имаго /възрастни форми/ на комари. Тя ще бъде изпълнена от фирма „ДДД Експерт Контрол “ ЕООД, информират от пресцентъра на администрацията.

Площите ще бъдат третирани с препарат Цитрол 10/4 УЛВ. При неблагоприятни метеорологични данни, планираната обработка ще бъде проведена през следващия подходящ работен ден.

От фирмата уведомяват собствениците на пчелни кошери, да предприемат мерки по опазване здравето на пчелите по време на мероприятията и 24 часа след тях. Обработката ще се осъществи с помощта на специализирани генератори за топъл аерозол от ново поколение, с голям дебит, монтирани на високо проходими автомобили.

Генераторите възпроизвеждат гъст бял дим, който прониква на местата, в които се укриват вредителите. Гражданите следва да затворят прозорци и врати, за да предотвратят навлизането на дима в своите домове.

Предварителният график по Административни бюра е:

21:00 – Лозенец

21:00 – Кольо Ганчев

21:30 – Железник

21:30 – Зора

22:00 – АБ Запад

22:00 – АБ Изток

23:00 – АБ Център

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери предстои | обработка | в Стара Загора | поредна масова | срещу комари

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори