Да помогнем на Светлозар Върбанов

"Призоваваме ви, мили хора, бъдете съпричастни! Времето е дефицит при 45-годишния Светлозар Върбанов! Нека всички заедно да му дадем шанс за живот!", апелират организаторите на благотворителната кампания.

 17.08.2022 13:25
Да помогнем на Светлозар Върбанов

След редица изследвания на 45-годишния Светлозар Върбанов от Стара Загора е поставена тежка диагноза – рак на хранопровода с чернодробни метастази („Ниско дефиниран аденосквамозен карцином G3 в областта на гастроезофагналната връзка с метастази в черния дроб").

 

Предвид типа рак и обхванатите околни органи, оперативна интервенция е невъзможна и той е подложен на химиoтерапия. Рязко влошеното му здравословно състояние обаче налага лечение в болница в чужбина. Единственият му шанс е в специализираната клиника „Медипул Мега", намираща се в Република Турция.

 

Сумата, която е необходима за лечението е 70 000 евро и трябва да бъде събрана до края на месец септември. За съжаление, тя е непосилна за него и неговото семейство. "Призоваваме ви, мили хора, бъдете съпричастни! Времето е дефицит при 45-годишния Светлозар Върбанов! Нека всички заедно да му дадем шанс за живот!", апелират организаторите на благотворителната кампания. 

 

Дарителска банкова сметка в Обединена българска банка – ОББ АД 

IBAN: BG04UBBS80021034913750

Титуляр: Светлозар Георгиев Върбанов

Основание: Дарение за лечение

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери шанс | годишния | Светлозар | Върбанов

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори