Ден на таланта организираха в 11 ОУ "Николай Лилиев" в Стара Загора

Да се изявят пред публика в това, което обичат и могат да правят, имаха възможност малки, големи и по-големи ученици. Музикални изпълнения, модерни танци, лично творчество - стихотворения, танци, бойни изкуства, и много ведро настроение превърнаха инициативата в истински празник.

 18.04.2024 18:21
Ден на таланта организираха в 11 ОУ "Николай Лилиев" в Стара Загора

Ден на таланта проведоха за първи път в XI ОУ "Николай Лилиев" в Стара Загора.

Да се изявят пред публика в това, което обичат и могат да правят, имаха възможност малки, големи и по-големи ученици.

Музикални изпълнения, модерни танци, стихотворения и лично творчество, танци, бойни изкуства и много ведро настроение превърнаха инициативата в истински празник.

"Беше много трудно да отсеем талантите, които да ви представим днес, но проявата, която се провежда за първи път тук има цел да покаже, че нашето училище освен че е място, в което вашите деца учат и се възпитават, но се откриват и техните дарби и заложби, които могат да развиват, благодарение на екипа професионалисти, работещи с тях, каза в приветствието си към гостите директорът Димитрина Тимофеева, която благодари на колегите си за положените усилия при работата с децата. Тя изрази надежда, че Денят на таланта ще има поредно издание, в което ще се престрашат да участват още даровити деца. 

Докато участниците рецитираха, пяха, танцуваха и демонстрираха бойните си умения, гостите успяха да научат и повече за най-изявените възпитаници на 11 ОУ "Николай Лилиев", за техните успехи в престижни състезания и спечелени отличия.

В края на събитието на сцената се представиха най-малките таланти, които са бъдещи първокласници в училището.

Ивайло Шукюрлиев от ДГ 4 "Бреза" изпълни безупречно "Опълченците на Шипка" и събра овациите на всички, а близначките Мария и Теодора Харманджиеви възхитиха публиката с популярната народна песен "Залюбих, мамо, три моми".

Талантливите момичета бяха също силно аплодирани и най-много от приятелчетата им от четвърта група "Малката русалка" на ДГ №25 "Ален мак" . 

Най-малките участници в проявата заслужено получиха първите си грамоти от училището, чийто праг ще прекрачат наесен, а празникът завърши със задружно хоро.

Училището отправя покана за още две събития. На 26 април предстои спортен празник, а на 29 април - пролетна забава.
 

Ако материалът Ви харесва, подкрепете ни, като го споделете с приятелите си.


Маркери Стара Загора | 11 ОУ "Николай Лилиев" | таланта | Ден на | да се изявят пред публика в това, | което обичат и могат да правят

Коментирай

Кликни за нова
 
Въведете символите от картинката

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки, нашите услуги, Вие, се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори